Welkom bij KoersD@ta.NET!

KoersD@ta.NET is sinds jaren een betrouwbare provider van koersdata van Nederlandse, Belgische en Franse aandelen en indices. Als gebruiker beschikt u elke dag over de meest recente koersdata, en hebt u toegang tot het uitgebreide koersdata archief, met historische koersen terug tot 1995!

KoersD@ta.NET is een flexibele koersdataleverancier, die de koersdata aanbiedt in verschillende bestandsformaten, zodat u deze makkelijk in uw favoriete beleggingsprogramma kunt importeren. Programma's die wij standaard ondersteunen zijn onder meer MetaStock, Sinus, StockBrowser, VisionEXPERT, Wall $treet en nog tal van andere programma's. Op uw verzoek kunnen wij zelfs supersnel nieuwe bestandsformaten toevoegen!

Onze database bevat alle Nederlandse aandelen (inclusief AEX en Midkap index), de Belgische aandelen behorend tot de BEL-20 index en de Franse aandelen behorend tot de CAC-40 index. De bestanden worden elke dag na sluiting van de beurs geactualiseerd. Wij leveren de koersen op basis van "EOD", dat wil zeggen "End of Day", dus geen intraday of tick data. Dit betekent dat de slotkoers, openingskoers, hoogste- en laagste koers alsmede het volume wordt aangeleverd. Zo zijn onze bestanden uitermate geschikt voor technische analyse.

Voordat u echter toegang hebt tot onze service, dient u zich te abonneren. Dit kan heel gemakkelijk door bovenaan op de knop "abonnement" te klikken! Wenst u eerst meer informatie? Klik dan op "Over KoersD@ta.NET" in het menu.

U bent nog geen abonnee? Registreer u vandaag nog!