Over KoersD@ta.NET ...

KoersD@ta.NET is sinds jaren een betrouwbare provider van koersdata van Nederlandse, Belgische en Franse aandelen en -indices. Als gebruiker beschikt u elke dag over de meest recente data, en hebt u toegang tot het uitgebreide koersdata-archief dat teruggaat tot 1995! De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Dagelijks actualiseren wij de koersdatabestanden, waarna u de data kan downloaden - wanneer u maar wilt. Wij beschikken namelijk over een archief, zodat u nooit een dag mist! U kiest zelf of u de data dagelijks, wekelijks of maandelijks downloadt. Zo mist u nooit koersdata. En is uw computer gecrasht en zijn daarbij al uw data verloren gegaan? Geen probleem, u downloadt binnen enkele seconden weer de data van onze snelle server.

KoersD@ta.NET is een flexibele koersdataleverancier, die de koersdata aanbiedt in verschillende bestandsformaten zodat u deze makkelijk in uw beleggingsprogramma kunt importeren. Onze koersdata-bestanden zijn te importeren in diverse programma's, zoals MetaStock, StockBrowser en nog tal van andere programma's. Wilt u weten of de koersdata ook in uw programma zijn te importeren? Vraag het ons even. Wij ondersteunen vrijwel elk programma. En indien u dat wenst, zorgen wij ervoor dat de data in uw specifieke formaat te downloaden is!

KoersD@ta.NET beschikt tevens over een deskundige helpdesk die al uw vragen met betrekking tot het importeren van onze data kan beantwoorden. Op onze site kunt u ook stap voor stap handleidingen vinden over hoe u onze data het snelst in uw beleggingsprogramma importeert.

De bestanden worden elke dag geactualiseerd. Wij streven ernaar dit elke dag vr 20:00 uur Nederlandse tijd te hebben gedaan, zodat u nog genoeg tijd hebt om de bestanden voor de volgende handelsdag te gebruiken. Voordat u echter toegang hebt tot onze service, dient u zich te registreren.

U bent nog geen abonnee? Registreer u vandaag nog!